Počet záznamů: 1
Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Autor
Vydání první - 686 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile ; 31 cm
ISBN 978-80-87737-21-7
20.-21. století
gastronomie restaurace kuchaři jídla česká jídla
Praha (Česko)
fotografické publikace monografie kuchařské receptySignatura B 55.267 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Pražská kuchařka / Roman Vaněk Záhlaví-jméno Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Prakul Production, s.r.o., 2015 Fyz.popis 686 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile ; 31 cm ISBN 978-80-87737-21-7 Číslo nár. bibl. cnb002745777 Poznámky Název z obálky. Obsahuje rejstříky Předmět.hesla 20.-21. století * gastronomie - Česko - 20.-21. století * restaurace - Česko * kuchaři - Česko * jídla - Česko * česká jídla * Praha (Česko) Forma, žánr fotografické publikace * monografie * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT (048.8) , (084.12) , 641/642 , 640.43 , 641/642-051 , 641.55 , 641.568(437.3) , (437.311) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Téměř 700 stran, 700 fotografií předního českého fotografa Tomáše Berana, 90 příběhů, 50 receptů restaurací včetně jídelních lístků významných státních návštěv a receptů pokrmů z Pražského Hradu nabízí tato kniha poprvé široké veřejnosti. Zdroj anotace: Zbozi.czNačítání…
Počet záznamů: 1