Počet záznamů: 1
Savill, Antoinette, 1959- - Autor
První vydání - 205 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7243-813-6
Procházka, Václav, - Překladatel
bezlepková dieta bezmléčná dieta dietní jídla
kuchařské receptySignatura C 364.587 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla Unifikovaný název Learn to cook wheat, gluten and dairy free. Česky Údaje o názvu Vaříme bez pšenice, lepku a laktózy : 100 receptů krok za krokem / Antoinette Savill ; přeložil Václav Procházka Záhlaví-jméno Savill, Antoinette, 1959- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Nakladatelství Brána, 2015 Fyz.popis 205 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7243-813-6 Číslo nár. bibl. cnb002751799 Poznámky Přeloženo z angličtiny. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Procházka, Václav, 1950 březen 25.- (Překladatel)
Předmět.hesla bezlepková dieta * bezmléčná dieta * dietní jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.563 , 641.561 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla Druh dok. KNIHY Jestliže jste byli dosud zvyklí spoléhat se na hotová jídla, možná si při vaření nebudete dost jisti sami sebou, nebo nebudete znát dost jídel, na která byste se mohli spolehnout. Tato kniha vám dodá sebedůvěru a odvahu k tomu, abyste vařili bez stresu. Recepty jsou jednoduché, moderní, mají mezinárodní charakter a rozhodně nijak netrpí užitím alternativních ingrediencí. Kniha je určena nejen lidem, kteří trpí alergií na pšenici, lepek a mléčné výrobky, ale i těm, kteří chtějí vyznávat zdravý životní styl. Nabízí recepty na slané i sladké pokrmy i recepty pro zvláštní příležitosti – od Vánoc a narozenin až po večírky pro hosty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1