Počet záznamů: 1
Bellersen Quirini, Cosima, 1960- - Autor
První vydání - 126 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-247-5634-9
Bílková, Jana, - Překladatel
fermentované potraviny fermentace
kuchařské receptySignatura C 364.578 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Fermentieren das Rezeptbuch. Česky Údaje o názvu Fermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila Jana Bílková Záhlaví-jméno Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada, 2015 Fyz.popis 126 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-247-5634-9 Číslo nár. bibl. cnb002727447 Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Bílková, Jana, 1977- (Překladatel)
Předmět.hesla fermentované potraviny * fermentace Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664.098 , 66.098:577.15 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1