Počet záznamů: 1  

Luštěniny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Taylor, Genevieve - Autor
    Vydání první - 143 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-249-2787-9
      Schubertová, Markéta, - Překladatel
     luštěninová jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 365.624
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Luštěniny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 365.624   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 365.624 a   

    Unifikovaný název Bean cuisine. Česky
    Údaje o názvuLuštěniny: 100 neodolatelných receptů pro milovníky fazolí, čočky a cizrny / Genevieve Taylorová ; z anglického originálu Bean cuisine přeložila Markéta Schubertová
    Záhlaví-jméno Taylor, Genevieve (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Ikar, 2016
    Fyz.popis143 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-249-2787-9
    Číslo nár. bibl.cnb002686792
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Schubertová, Markéta, 1970- (Překladatel)
    Předmět.hesla luštěninová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:635.65 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Luštěniny
    Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám. Jídla jsou pečlivě sestavená, neobvykle připravená s lahodnými přísadami. Fazole, čočka i cizrna mají schopnost přijímat chutě bylinek a koření, proto vaření s nimi není jednotvárné. Luštěniny nejsou výsadní potravinou veganů a vegetariánů, v knize najdete řadu vynikajících receptů, které obsahují maso. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.