Počet záznamů: 1
Metody terénních analýz měření obsahu tuku v mase kapra obecného
Másílko, Jan, 1984- - Autor
1. vydání - 30 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-7514-015-9
Edice metodik. Technologická řada ;
Zajíc, Tomáš, - Autor Sampels, Sabine, - Autor Mráz, Jan, - Autor Hlaváč, David, - Autor
rybí maso potravinářská technologie tuky
certifikované metodikySignatura C 365.718 Umístění Údaje o názvu Metody terénních analýz měření obsahu tuku v mase kapra obecného / J. Másílko, T. Zajíc, S. Sampels, J. Mráz, D. Hlaváč Záhlaví-jméno Másílko, Jan, 1984- (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 Fyz.popis 30 stran : barevné ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-7514-015-9 Číslo nár. bibl. cnb002775451 Edice/vedl.záhl. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 152 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Zajíc, Tomáš, 1985- (Autor)
Sampels, Sabine, 1975- (Autor)
Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Autor)
Hlaváč, David, 1987- (Autor)
Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Jiná role)
Předmět.hesla rybí maso * potravinářská technologie * tuky Forma, žánr certifikované metodiky Konspekt 639.2/.6 - Rybářství MDT 637.56 , 636.084.4 , 612.397 , (083.744) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1