Počet záznamů: 1
Metodika hodnocení hygienické kvality masa ryb z hlediska obsahu cizorodých látek
Žlábek, Vladimír, 1977- - Autor
1. vydání - 30 stran : ilustrace, tabulky ; 21 cm
ISBN 978-80-7514-021-0
Edice Metodik. Technologická řada ;
Červený, Daniel, - Autor Grabic, Roman, - Autor Turek, Jan, - Autor Randák, Tomáš, - Autor
analýza vody vodní toxikologie hygiena potravin rybí maso znečištění povrchových vod
certifikované metodikySignatura C 365.723 Umístění Údaje o názvu Metodika hodnocení hygienické kvality masa ryb z hlediska obsahu cizorodých látek / V. Žlábek, D. Červený, R. Grabic, J. Turek, T. Randák Záhlaví-jméno Žlábek, Vladimír, 1977- (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 Fyz.popis 30 stran : ilustrace, tabulky ; 21 cm ISBN 978-80-7514-021-0 Číslo nár. bibl. cnb002775070 Edice/vedl.záhl. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 157 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Červený, Daniel, 1982- (Autor)
Grabic, Roman, 1970- (Autor)
Turek, Jan, 1979- (Autor)
Randák, Tomáš, 1975- (Autor)
Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla analýza vody * vodní toxikologie * hygiena potravin * rybí maso * znečištění povrchových vod Forma, žánr certifikované metodiky Konspekt 543 - Analytická chemie MDT 543.3 , 574.64 , 614.31 , 637.56 , 504.5:502.51 , (083.744) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1