Počet záznamů: 1  

Technologie ovoce a zeleniny

  1. kniha

    kniha


     Kott, Vladimír, 1910- - Autor
    2. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 - 172, [4] s. ; 8°
    Rostlinná výroba
      Šťastný, Jaroslav, - Autor
     konzervování ovoce  konzervování zeleniny  potravinářská technologie
     učebnice středních škol
    SignaturaC 49.140
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 49.140   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie ovoce a zeleniny : učební text pro stř. zeměd. techn. školy oboru zahradnického / autoři: Vladimír Kott a Jaroslav Šťastný
    Záhlaví-jméno Kott, Vladimír, 1910- (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 (Mír 23)
    Fyz.popis172, [4] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000477905
    Edice Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    PoznámkyVěcný rejstřík. S fot. a obr. v textu. Obálka: Miroslav Dušek. 1201-3500 výt.
    Dal.odpovědnost Šťastný, Jaroslav, 1926- (Autor)
    Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664 , 664.83/.84 , 664.85 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.