Počet záznamů: 1
Technologie ovoce a zeleniny
kniha
Kott, Vladimír, 1910- - Autor
2. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 - 172, [4] s. ; 8°
Rostlinná výroba
Šťastný, Jaroslav, - Autor
konzervování ovoce konzervování zeleniny potravinářská technologie
učebnice středních školSignatura C 49.140 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technologie ovoce a zeleniny : učební text pro stř. zeměd. techn. školy oboru zahradnického / autoři: Vladimír Kott a Jaroslav Šťastný Záhlaví-jméno Kott, Vladimír, 1910- (Autor) Údaje o vydání 2. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 (Mír 23) Fyz.popis 172, [4] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000477905 Edice Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Poznámky Věcný rejstřík. S fot. a obr. v textu. Obálka: Miroslav Dušek. 1201-3500 výt. Dal.odpovědnost Šťastný, Jaroslav, 1926- (Autor)
Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * potravinářská technologie Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 , 664.83/.84 , 664.85 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1