Počet záznamů: 1
Výroba surového a bílého cukru
kniha
Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 150, [2] s. : [1] obr. příl. ; 8°
Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury
cukrovarnictví řepa cukrová potravinářská technologieSignatura C 48.563/1 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Výroba surového a bílého cukru : určeno dělníkům a mistrům v cukrovarnickém prům. a žákům prům. školy potrav. technologie a záv. škol práce. 1. [díl], Řepa a těžení šťávy / Rudolf Bretschneider Část názvu Řepa a těžení šťávy Záhlaví-jméno Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 3) Fyz.popis 150, [2] s. : [1] obr. příl. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000477659 Edice Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury Poznámky Přehl. doporučené lit.. S fot. a obr. v textu. Obálka: Ignác Janík. 1112 výt. Předmět.hesla cukrovarnictví * řepa cukrová * potravinářská technologie Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664 , 633.63 , 664.1 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Knížka, která je prvním svazkem souboru příruček o výrobě cukru, se zabývá jedním z nejdůležitějších úseků cukrovarnické technologie. Kromě vlastního popisu difúzního pochodu získávání řepné šťávy uvádí i některé ostatní pracovní operace, např. plavení, čištění a praní řepy, výrobu řízků i zpracování odpadu. Zvláštní kapitola je věnována cukrovarnické chemii.Načítání…
Počet záznamů: 1