Počet záznamů: 1
Výroba tavených sýrů
kniha
Boháč, Vlastislav, 1921-2014 - Autor
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 200 s. : il. ; 21 cm
Řada potravinářské literatury
tavené sýry výroba sýrů
příručkySignatura C 48.827 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Výroba tavených sýrů : [určeno prac. v mlékárenském prům. i žákům prům. školy mlékárenské a posluchačům fak. potrav. technologie na Vys. škole chemickotechnologické] / Vlastislav Boháč Záhlaví-jméno Boháč, Vlastislav, 1921-2014 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 1) Fyz.popis 200 s. : il. ; 21 cm ISBN Kčs 14,50 Číslo nár. bibl. cnb000478575 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 800 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla tavené sýry * výroba sýrů Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.3 , 637.358 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Publikace vychází z teoretických základů výroby a podrobně se zabývá vlastním výrobním procesem a úpravou tavených sýrů. Popisuje strojní zařízení i uspořádání kontinuální výrobní linky. Z hlediska kvality je důležité pojednání o vadách, jejich příčinách a odstraňování i o analytických metodách zkoušení surovin a hotových výrobků.Načítání…
Počet záznamů: 1