Počet záznamů: 1
Uzdravující nápoje a klíčené rostliny
Kovaľova, Irina - Autor
První vydání - 378 stran : ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-8100-447-6
Žáček, Rudolf - Překladatel
nealkoholické míšené nápoje léčivé čaje ovocné šťávy zeleninové šťávy bylinné čaje fytoterapie péče o zdraví detoxikace organismu alternativní terapie smoothies
příručky kuchařské receptySignatura C 367.414 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Unifikovaný název Ozdroviteľnyje napitki. Česky Údaje o názvu Uzdravující nápoje a klíčené rostliny : šťávy, smoothies, čaje podle zdravotních potíží / Irina Koval'ova Záhlaví-jméno Kovaľova, Irina (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Bratislava : Eugenika, 2016 Fyz.popis 378 stran : ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-8100-447-6 Kč 428.00 Poznámky Překlad z ruštiny Rudolf Žáček Dal.odpovědnost Žáček, Rudolf (Překladatel)
Předmět.hesla nealkoholické míšené nápoje * léčivé čaje * ovocné šťávy * zeleninové šťávy * bylinné čaje * fytoterapie * péče o zdraví * detoxikace organismu * alternativní terapie * smoothies Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 613.7 - Zdraví a hygiena volného času, rekreace a spánku MDT 663.81 , 641.55:663.81 , 663.813 , 641.87:663.81 , 641.87:[663.81+663.9] , 615.453.8 , 663.96 , 615.89:633.88 , 613 , 615.8:615.279 , 616-08:615.279 , 615.8 , (035) , (083.12) Země vyd. Slovensko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Bohatý receptář na rozmanité zdravé a lahodné nápoje. Šťávy a jejich směsi působí na lidský organismus velmi blahodárně. Jejich účinek významně vzrůstá přidáváním šťávy z naklíčených obilovin. Tento receptář obsahuje i metodiku nakličování zrnin. Velmi chutné a cenné nápoje představují mošty a kvasy z ovoce. Pro ty, kteří se nemohou obejít bez kávy a čaje, nabízíme recepty na různé čajové a kávové nápoje, jež jsou chutnější a pro organismus užitečnější než obyčejný čaj nebo káva. Silný a zdravý upevňující účinek má také kakao a čokoládové nápoje. Nechybí zde ani léčivé čaje. Mohou obsahovat květy, lístí, plody, semena, kořeny, hlízy i kůru různých rostlin. Lze do nich přidávat také suché plody, bobule a slupky z jablek nebo citronů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1