Počet záznamů: 1  

Jakostní přejímka, skladování a ošetřování ryb a rybích výrobků

  1. kniha

    kniha


    Praha : cbvk_us_auth*0226892 1963 - 61 s. ; 8°
    Knižnice jakosti a kontroly potravin ;
      Kavina, Josef, - Editor   Rež, Jindřich - Editor
     ryby  rybí produkty  skladování  kvalita potravin
     příručky
    SignaturaC 45.170
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 45.170   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuJakostní přejímka, skladování a ošetřování ryb a rybích výrobků / [zpracovali Josef Kavina a Jindřich Rež]
    Vyd.údajePraha : cbvk_us_auth*0226892 1963 (Mír 23)
    Fyz.popis61 s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000520178
    Edice Knižnice jakosti a kontroly potravin
    PoznámkyS il. v textu
    Dal.odpovědnost Kavina, Josef, 1926- (Editor)
    Rež, Jindřich (Editor)
    Předmět.hesla ryby * rybí produkty * skladování * kvalita potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 663/664-021.465 , 621.796 , 637'8 , 639.21/.22 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.