Počet záznamů: 1  

Průmyslové zpracování jatečné drůbeže

  1. kniha

    kniha


     Orel, Vítězslav, 1926-2015 - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1962 - 266 s. : il., [1] příl. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     drůbež  zpracování živočišných produktů  jatky
     příručky
    SignaturaC 42.064
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 42.064   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPrůmyslové zpracování jatečné drůbeže / Vítězslav Orel a kol.
    Záhlaví-jméno Orel, Vítězslav, 1926-2015 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1962 (Brno : Tisk 11)
    Fyz.popis266 s. : il., [1] příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000614114
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky1200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno prac. v drubežářské výrobě potrav. prům., prac. zajišťujícím výrobu drůbežího masa a jako učeb. pomůcka pro mistrovské školy, záv. školy práce a odb. školy s potrav. zaměřením
    Předmět.hesla drůbež * zpracování živočišných produktů * jatky
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.03
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    První souhrnné zpracování rozsáhlé látky drůbežářské technologie. Autoři uvádějí zkušenosti získané v našich nejlepších závodech i poznatky z ostatních zemí. Závěrečné kapitoly se zabývají otázkami hygieny a sanitace na drůbežích jatkách, veterinárním dozorem a čistěním odpadních vod z drůbežích jatek.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.