Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu

  1. kniha

    kniha


     Doležálek, Jiří, 1920-1998 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 545, [2] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     mlékárenský průmysl  tukový průmysl  potravinářská mikrobiologie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 42.985
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 42.985   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuMikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu : vysokošk. učeb. pro studium potravinářské technologie / Jiří Doležálek
    Záhlaví-jméno Doležálek, Jiří, 1920-1998 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 (Mír 1)
    Fyz.popis545, [2] s. ; 8°
    ISBNKčs 47,00
    Číslo nár. bibl.cnb000690342
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky1615 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla mlékárenský průmysl * tukový průmysl * potravinářská mikrobiologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 579.67 , 664.3+665.1/.3 , 637.1/.3 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Všeobecná část pojednává o mikrobiálních enzymech, biochemických změnách základních součástí mléka, způsobených mikroorganismy, mikrobiologii různých druhů mléka a mléčných výrobků, o chorobách přenášených mlékemamléčnýmivýrobkyna člověka. Do metodické části je zařazen přehled baktérií důležitých v mlékárenském a tukařském průmyslu, určování a popis baktérií, identifikační klíče, mikrobiologická kontrola kontaminačních zdrojů apod.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.