Počet záznamů: 1
Sapík, Jaroslav, 1952- - Autor
189 stran : ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-7281-509-8
Babica, Jiří, - Autor Siba, Stefan - Fotograf Bratršovský, Emil, - Fotograf
jídla
kuchařské receptySignatura C 369.604 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Čtyři roční období na talíři / Sapík, Babica ; foto Stefan Siba, Emil Bratršovský Variantní názvy 4 roční období Záhlaví-jméno Sapík, Jaroslav, 1952- (Autor) Nakladatel Praha : Eminent, [2016] Copyright ©2016 Fyz.popis 189 stran : ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-7281-509-8 Číslo nár. bibl. cnb002855473 Dal.odpovědnost Babica, Jiří, 1961- (Autor)
Siba, Stefan (Fotograf)
Bratršovský, Emil, 1956- (Fotograf)
Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil.“ Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1