Počet záznamů: 1
Ostrá, Petra - Autor
Vydání první - 491 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 24 cm
ISBN 978-80-905902-5-0
Rytina, Robert - Autor
20.-21. století
šéfkuchaři jídla
kuchařské recepty medailonySignatura C 370.469 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty / autorský tým: Petra Ostrá, Robert Rytina Variantní názvy Nejlepší šéfkuchaři a jejich top recepty Záhlaví-jméno Ostrá, Petra (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : TopLife, 2016 Fyz.popis 491 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 24 cm ISBN 978-80-905902-5-0 Číslo nár. bibl. cnb002856250 Poznámky Název z obálky. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Rytina, Robert (Autor)
Předmět.hesla 20.-21. století * šéfkuchaři - Česko - 20.-21. století * jídla Forma, žánr kuchařské recepty * medailony Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642-051 , 641.55 , (437.3) , (083.12) , (0:82-94) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Medailony 64 šéfkuchařů, nejvýznamnějších mistrů svého oboru, působících v nejlepších restauracích v České republice a jejich oblíbené recepty ve fotografické publikaci. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1