Počet záznamů: 1
Biochemie und Technologie der Hefe
kniha
Bergander, Emil - Autor
Dresden : Steinkopff, 1959 - 10, 190 s.
Technische Fortschrittsberichte. Fortschritte der chemischen Technologie in Einzeldarstellungen ;
droždí průmyslová mikrobiologie fermentace biochemie potravinářská technologieSignatura C 34.253 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Biochemie und Technologie der Hefe / Emil Bergander Záhlaví-jméno Bergander, Emil (Autor) Vyd.údaje Dresden : Steinkopff, 1959 Fyz.popis 10, 190 s. Edice Technische Fortschrittsberichte. Fortschritte der chemischen Technologie in Einzeldarstellungen ; 59 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla droždí * průmyslová mikrobiologie * fermentace * biochemie * potravinářská technologie Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663/664 , 577.1 , 66.098:577.15 , 579.66 , 663.126 Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1