Počet záznamů: 1  

Destiláty

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Harrison, Joel - Autor
    Vydání první - 224 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, portréty, faksimile ; 22 cm
    ISBN 978-80-7529-301-5
      Ridley, Neil - Autor   Kovář, Jan - Překladatel
     pálenky
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 372.539
    Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Destiláty
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 29.11.2024)C 372.539   

    Unifikovaný název Distilled. Česky
    Údaje o názvuDestiláty : objevte, poznejte a vychutnejte si nejkvalitnější lihoviny světa - od absintu a brandy až po vodku a whisky / Joel Harrison a Neil Ridley ; z anglického originálu Distilled ... přeložil Jan Kovář
    Záhlaví-jméno Harrison, Joel (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    Nakladatel[Praha] : Slovart, 2017
    Fyz.popis224 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, portréty, faksimile ; 22 cm
    ISBN978-80-7529-301-5
    Číslo nár. bibl.cnb002900097
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Ridley, Neil (Autor)
    Kovář, Jan (Překladatel)
    Předmět.hesla pálenky
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.551.5 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Druh dok.KNIHY
    Destiláty
    Zájemci se v této knize seznámí s nejlepšími alkoholickými nápoji, jaké může svět nabídnout.Nejde nutně o ty nejznámější, ač ty dobré zde mají své místo, ale o ty nejlépe vyrobené a nejzajímavější. Autoři vysvětlují vše, co by měl labužník vědět, aby si je mohl maximálně vychutnat - jejich složení, klasické podoby i různé varianty jejich přípravy. K tomu nabízejí vlastní oblíbené značky nápojů, jež by měli zájemci vyhledat a rozhodně vyzkoušet. Připojují i řadu tipů, jak je nejlépe pít, a receptů na klasické i nově pojaté koktejly. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.