Počet záznamů: 1
Sterilization in food technology
kniha
Ball, C. Olin - Autor
1. ed. - New York : McGraw-Hill, 1957 - XXVIII, 654 S. 8" : il., gr.
McGraw-Hill Series in food technology
Olson, F. C. W. - Autor
potravinářská technologie sterilizace (hygiena)Signatura C 30.926 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Sterilization in food technology : Theory, practice, and calculations /. C. Olin Ball, F. C. W. Olson Záhlaví-jméno Ball, C. Olin (Charles Olin) (Autor) Údaje o vydání 1. ed. Vyd.údaje New York : McGraw-Hill, 1957 Fyz.popis XXVIII, 654 S. 8" : il., gr. Edice McGraw-Hill Series in food technology Dal.odpovědnost Olson, F. C. W. 1910-1982 (Franklyn Carl Wester), (Autor)
Předmět.hesla potravinářská technologie * sterilizace (hygiena) Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664 , 614.48 , 664.8 Země vyd. Spojené státy americké Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1