Počet záznamů: 1
O'Reilly, Lucy - Autor
171 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
ISBN 978-80-7529-313-8
Hagger, Louise - Fotograf Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
vaječná jídla
kuchařské receptySignatura C 373.608 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Vejce de luxe : více než 70 receptů na vynikající pokrmy s vejci / recepty Lucy O'Reillyová ; fotografie Louise Haggerová Záhlaví-jméno O'Reilly, Lucy (Autor) Nakladatel Praha : Slovart, [2017] Copyright ©2017 Fyz.popis 171 stran : barevné ilustrace ; 22 cm ISBN 978-80-7529-313-8 Číslo nár. bibl. cnb002928567 Poznámky Překlad z angličtiny Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Hagger, Louise (Fotograf)
Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
Předmět.hesla vaječná jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.4 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Kuchařka nabízí více než 70 receptů na celý den a z celého světa, u kterých je podstatnou surovinou vejce.Vejce se dnes považuje za superpotravinu - chutnou, výživnou, dostupnou a s bonusem balení v přírodním obalu. Jeho neutrální chuť poslouží jako ideální pozadí pro celou paletu přísad, jak slaných, tak i sladkých. Připravte si třeba čínská čajová vejce, mexickou quesadillu, francouzský lyonský salát, řeckou polévku avgolemono, skotská smažená vejce, známé kedgeree i méně známou šukšaku nebo slavný dezert eton mess a citronový lemon curd... Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1