Počet záznamů: 1
Klíma, Petr - Autor
Vydání první - 204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm
ISBN 978-80-87049-97-6
Jídlo jako lék
zeleninová jídla veganská jídla racionální výživa
kuchařské receptySignatura C 373.854 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Údaje o názvu Zeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru / Petr Klíma Záhlaví-jméno Klíma, Petr (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Smart Press, 2017 Fyz.popis 204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm ISBN 978-80-87049-97-6 Číslo nár. bibl. cnb002927736 Edice Jídlo jako lék Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla zeleninová jídla * veganská jídla * racionální výživa Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:635.1/.8 , 641.56-056.84:613.26 , 613.2 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Druh dok. KNIHY Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů, v nichž propojuje českou i světovou kuchyni, kterou poznal při svých zahraničních pobytech, je bezlepkových a bez cukru. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje 96 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1