Počet záznamů: 1
Mallet, Jean-François, 1967- - Autor - Fotograf
První vydání - 383 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-204-4574-2
Holubkovová, Hana - Překladatel
jídla
kuchařské receptySignatura C 374.330 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Simplissime. Česky Údaje o názvu Simplissime : nejsnadnější kuchařka na světě / J.-F. Mallet ; z francouzského originálu Simplissime: le livre de cuisine le + facile du monde ... přeložila Hana Holubkovová Název na hřbetu Nejsnadnější kuchařka na světě Záhlaví-jméno Mallet, Jean-François, 1967- (Autor) (Fotograf) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Mladá fronta, 2017 Fyz.popis 383 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-204-4574-2 Číslo nár. bibl. cnb002944631 Poznámky Obsahuje rejstřík Jazyková pozn. Český text Dal.odpovědnost Holubkovová, Hana (Překladatel)
Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Autor v knize dobře zužitkoval své dlouholeté zkušenosti s vařením a více než 200 receptů upravil tak, aby se pokrmy skládaly z maximálně 6 surovin a byly hotové za 10 až 15 minut.Díky promyšlené kombinaci přísad a ingrediencí je skutečně možné uvařit dobrá jídla, a dokonce i ohromit všechny u stolu, aniž strávíte vařením dlouhé hodiny. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1