Počet záznamů: 1  

5 ingrediencí pro rychlá a snadná jídla

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Oliver, Jamie, 1975- - Autor - Fotograf
    První české vydání - 317 stran : barevné ilustrace, portrét ; 26 cm
    ISBN 978-80-905003-9-6
      Stuart, Paul - Fotograf   Rákosníková, Jitka - Překladatel
     jídla  příprava jídel
     kuchařské recepty
    SignaturaC 375.742
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    5 ingrediencí pro rychlá a snadná jídla
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 375.742   

    Unifikovaný název 5 ingredients - quick a easy food. Česky
    Údaje o názvu5 ingrediencí pro rychlá a snadná jídla / Jamie Oliver ; fotografie jídel David Loftus ; obálka a studiové fotografie Paul Stuart & Jamie Oliver ; z anglického originálu 5 ingredients - quick a easy food přeložila Jitka Rákosníková
    Obálkový název5 ingrediencí - pro rychlá a snadná jídla
    Název na hřbetu5 ingrediencí
    Variantní názvyPět ingrediencí pro rychlá a snadná jídla
    Záhlaví-jméno Oliver, Jamie, 1975- (Autor) (Fotograf)
    Údaje o vydáníPrvní české vydání
    NakladatelBrandýs nad Labem : MLD Publishing s.r.o., 2017
    Fyz.popis317 stran : barevné ilustrace, portrét ; 26 cm
    ISBN978-80-905003-9-6
    Číslo nár. bibl.cnb002958478
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Stuart, Paul (Fotograf)
    Rákosníková, Jitka (Překladatel)
    Předmět.hesla jídla * příprava jídel
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    5 ingrediencí pro rychlá a snadná jídla
    Fotografická publikace oblíbeného anglického kuchaře obsahuje recepty na přípravu rychlých jídel s použitím pěti ingrediencí.Snadná jídla pro různé příležitosti lze připravit do 30 minut, některá do 10 minut vlastní přípravy, zbytek práce vykoná trouba nebo sporák. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.