Počet záznamů: 1  

Ruce v mouce

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Trhoňová, Iva - Autor
    1. vydání - 191 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-264-1688-3
     pečivo  pečení
     příručky  kuchařské recepty  fotografické publikace
    SignaturaC 375.723
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Ruce v mouce
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory vypůjčeno (do 29.11.2024)C 375.723 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 375.723   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 375.723 a   

    Údaje o názvuRuce v mouce : domácí pečivo s kváskem i droždím / Iva Trhoňová
    Záhlaví-jméno Trhoňová, Iva (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelBrno : CPress, 2017
    Fyz.popis191 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-264-1688-3 Kč 299,00
    Číslo nár. bibl.cnb002954340
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla pečivo * pečení
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * fotografické publikace
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 664.6 , 641.526.2 , (035) , (083.12) , (084.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Ruce v mouce
    Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít. Inspirujte se fotografiemi lahodného pečiva a vyzkoušejte recepty na kváskový chléb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rohlíky, dalamánky, večky, žemle a bulky, tyčky, placky, pizzy, kynuté sladkosti, ale i recepty na typické zahraniční pečivo. A že nevíte, co si na pečivo namazat nebo k němu přikusovat? I na to autorka myslela... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.