Počet záznamů: 1
Sladkovodní ryby
Levý, Eduard - Autor
103 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
ISBN 978-80-87699-14-0
rybí jídla sladkovodní ryby
příručky kuchařské receptySignatura B 56.796 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Sladkovodní ryby : snadné zpracování a příprava v kuchyni : recepty / Eduard Levý Záhlaví-jméno Levý, Eduard (Autor) Nakladatel [České Budějovice] : Typ, 2017 Fyz.popis 103 stran : barevné ilustrace ; 31 cm ISBN 978-80-87699-14-0 Číslo nár. bibl. cnb002957410 Poznámky Terminologický slovník. 1700 výtisků Předmět.hesla rybí jídla * sladkovodní ryby - Česko Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.56 , 639.21 , (437.3) , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1