Počet záznamů: 1  

Die Küche der Zukunft auf fleischloser Grundlage

  1. kniha

    kniha


     Ebert-Stockinger, Clara, 1863-1949 - Autor
    2. Aufl. - Dresden : E. Pahl, 1929 - 292 s. ; 8°
      Berg, Ragnar, - Autor
     bezmasá jídla
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 28.868
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 28.868   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuDie Küche der Zukunft auf fleischloser Grundlage : mit zahlreichen kochvorschriften nach den neuesten Forschungsergebnissse / von Klara Ebert ; mit einem wissenschaftlichen Beitrag von Ragnar Berg
    Záhlaví-jméno Ebert-Stockinger, Clara, 1863-1949 (Autor)
    Údaje o vydání2. Aufl.
    Vyd.údajeDresden : E. Pahl, 1929
    Fyz.popis292 s. ; 8°
    PoznámkyPůvodní papírová vazba
    Dal.odpovědnost Berg, Ragnar, 1873-1956 (Autor)
    Předmět.hesla bezmasá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.5-021.146.4 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.