Počet záznamů: 1  

Zelenina a luštěniny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Autor
    První vydání - 95 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-31-6
    Jednoduše & dokonale
      Vaňková, Jana - Autor   Bílek, Pavel - Fotograf   Novák, Tomáš - Fotograf
     zeleninová jídla  luštěninová jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 56.855
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Zelenina a luštěniny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 16.09.2024)B 56.855   

    Údaje o názvuZelenina a luštěniny / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák
    Název na hřbetuJednoduše & dokonale - zelenina a luštěniny
    Záhlaví-jméno Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Prakul Production, s.r.o., 2018
    Fyz.popis95 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN978-80-87737-31-6
    Číslo nár. bibl.cnb002965652
    Edice Jednoduše & dokonale
    PoznámkyNa obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
    Dal.odpovědnost Vaňková, Jana (Autor)
    Bílek, Pavel (Fotograf)
    Novák, Tomáš (Fotograf)
    Dal.odpovědnost Pražský kulinářský institut (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla zeleninová jídla * luštěninová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:635.1/.8 , 641.55:635.65 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Druh dok.KNIHY
    Zelenina a luštěniny
    Fotografická publikace kuchařských receptů na přípravu jednoduchých a chutných jídel ze zeleniny a luštěnin.Saláty, polévky, předkrmy, hlavní jídla. Názorné pracovní postupy přípravy. Další kniha Romana Vaňka a týmu českých šéfkuchařů z Pražského kulinářského institutu. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.