Počet záznamů: 1
Kulinářské cesty po České republice
James, Dominic - Autor
Rozšířené vydání - 657 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, mapy ; 27 cm
ISBN 978-80-906245-3-5
Kodras, Ondřej - Fotograf Kulhavá, Iveta, - Fotograf Fischerová, Ester, - Spolupracovník Jindřichová, Markéta - Spolupracovník
jídla restaurace pohostinská zařízení gastronomie
Česko
průvodce kuchařské receptySignatura C 381.049 Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Údaje o názvu Kulinářské cesty po České republice / autor Dominic James Holcombe ; fotografie Ondřej Kodras, Iveta Kulhavá ; spoluautoři Ester Fischerová, Markéta Jindřichová Záhlaví-jméno James, Dominic (Autor) Údaje o vydání Rozšířené vydání Nakladatel Praha : Sand Dune, 2018 Fyz.popis 657 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, mapy ; 27 cm ISBN 978-80-906245-3-5 Číslo nár. bibl. cnb003011310 Dal.odpovědnost Kodras, Ondřej (Fotograf)
Kulhavá, Iveta, 1988- (Fotograf)
Fischerová, Ester, 1992- (Spolupracovník)
Jindřichová, Markéta (Spolupracovník)
Předmět.hesla jídla - Česko * restaurace - Česko * pohostinská zařízení - Česko * gastronomie - Česko * Česko - reálie Forma, žánr průvodce * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 640.43 , 640 , 641/642 , 913(437.3) , (437.3) , (036) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Druh dok. KNIHY Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, vinařstvích a dalších zajímavých místech a mapuje celé území republiky. Krásné snímky jsou doplněny textem o jednotlivých místech, který zachycuje nápaditost, techniky a zkušenosti, jež současní šéfkuchaři a restauratéři uplatňují v gastronomii. Publikace také obsahuje předmluvu nejznámějšího českého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, dále sbírku dvanácti jedinečných receptů od vybraných šéfkuchařů z jednotlivých regionů a blíže seznamuje čtenáře s českými výrobky a lokální produkcí. Kniha je výborným průvodcem nejen pro všechny gurmány a labužníky, ale také důkazem toho, že dnes najdeme ve všech koutech naší země úžasná místa nabízející kvalitní jídlo, pití a příjemnou atmosféru. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1