Počet záznamů: 1
Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků
Musil, František - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL, 1956 - 67 s. : il. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Orel, Vítězslav, - Autor úvodu atd.
vejce vaječná jídla potravinářská mikrobiologie
příručkySignatura C 25.226 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků / František Musil ; [předmluva Vítězslav Orel] Záhlaví-jméno Musil, František (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1956 (Práce) Fyz.popis 67 s. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000724534 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 1300 výt., dotisk 849 výt. v r. 1957 (1301-2150 výt.) Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Orel, Vítězslav, 1926-2015 (Autor úvodu atd.)
Předmět.hesla vejce * vaječná jídla * potravinářská mikrobiologie Forma, žánr příručky Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 579.67 , 641.55:637.4 , 613.286 , 637.4 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1