Počet záznamů: 1
Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu
kniha
1. vyd. - Bratislava : SVTL, 1956 - 390, [1] s. ; 8°
Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
konzervárenský průmysl
příručkySignatura C 25.277/2 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu. 2. zv., Mäsný priemysel / F. Lörincz, Gy. Kárpát, I. Tóth-Baranyi, J. Vértes ; Prel. František Hatvani a Albert Šimončič Část názvu Mäsný priemysel Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Bratislava : SVTL, 1956 (Polygrafické záv.) Fyz.popis 390, [1] s. ; 8° Edice Edícia literatúry pre potravinársky priemysel Poznámky Náz. maď. orig. Tartósító- és húsipari technologia. 2. köt....1952. 2200 výtl.. Ilustr.. Pozn.. Tab.. Vecný reg. Předmět.hesla konzervárenský průmysl Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 664.8/.9 , (035) Země vyd. Slovensko Jazyk dok. slovenština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1