Počet záznamů: 1  

Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu

  1. kniha

    kniha


    1. vyd. - Bratislava : SVTL, 1956 - 390, [1] s. ; 8°
    Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
     konzervárenský průmysl
     příručky
    SignaturaC 25.277/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 25.277/2   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnológia konzervárenského a mäsného priemyslu. 2. zv., Mäsný priemysel / F. Lörincz, Gy. Kárpát, I. Tóth-Baranyi, J. Vértes ; Prel. František Hatvani a Albert Šimončič
    Část názvuMäsný priemysel
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : SVTL, 1956 (Polygrafické záv.)
    Fyz.popis390, [1] s. ; 8°
    Edice Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
    PoznámkyNáz. maď. orig. Tartósító- és húsipari technologia. 2. köt....1952. 2200 výtl.. Ilustr.. Pozn.. Tab.. Vecný reg.
    Předmět.hesla konzervárenský průmysl
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 664.8/.9 , (035)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.