Počet záznamů: 1
Enns, Anton - Autor
1. vydání - 93 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-264-1998-3
Buchczik, Nadja, - Autor - Fotograf Nakládalová, Eva - Překladatel
chilli kuchyňské přísady jídla
kuchařské receptySignatura C 381.481 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Red hot chili kitchen. Česky Údaje o názvu Red hot chilli kuchařka : kultovní pokrmy, pestré svačinky, dipy a dobroty : od mírných až po ohnivé / Anton Enns, Nadja Buchcziková ; překlad: Eva Nakládalová Záhlaví-jméno Enns, Anton (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel V Brně : CPress, 2018 Fyz.popis 93 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-264-1998-3 Kč 299,00 Číslo nár. bibl. cnb003009520 Poznámky Přeloženo z němčiny. Fotografie Nadja Buchcziková. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Buchczik, Nadja, 1985- (Autor) (Fotograf)
Nakládalová, Eva (Překladatel)
Předmět.hesla chilli * kuchyňské přísady * jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.885 , 641.88 , 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat – jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat. Tato knížka vám nabídne také pořádnou nálož receptů, kde se chilli perfektně snoubí s ostatními chutěmi. Budete ho pak moci zakomponovat do všech druhů pokrmů – od polévek, přes dipy a chutná hlavní jídla až až po dezerty. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1