Počet záznamů: 1
Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Autor
První vydání - 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm
ISBN 978-80-87737-35-4
Jednoduše & dokonale
Vaňková, Jana - Autor Bílek, Pavel - Fotograf Novák, Tomáš - Fotograf
masitá jídla
kuchařské receptySignatura B 57.394 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Jednoduše & dokonale. Maso / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák Část názvu Maso Záhlaví-jméno Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Prakul Production, 2018 Fyz.popis 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm ISBN 978-80-87737-35-4 Číslo nár. bibl. cnb003027252 Edice Jednoduše & dokonale Poznámky Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Vaňková, Jana (Autor)
Bílek, Pavel (Fotograf)
Novák, Tomáš (Fotograf)
Dal.odpovědnost Pražský kulinářský institut (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu. Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník. Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1