Počet záznamů: 1  

Einführung in die Lebensmittelchemie

  1. kniha

    kniha


     Beythien, Adolf, 1867-1949 - Autor
    4., völlig neubearbeitete Auflage - Dresden : Theodor Steinkopff, 1956 - 443 s. : tab.
      Heimann, Werner, - Autor
     potravinářská chemie
     učebnice
    SignaturaC 24.937
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 24.937   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuEinführung in die Lebensmittelchemie / A. Beythien, Werner Heimann
    Záhlaví-jméno Beythien, Adolf, 1867-1949 (Autor)
    Údaje o vydání4., völlig neubearbeitete Auflage
    Vyd.údajeDresden : Theodor Steinkopff, 1956
    Fyz.popis443 s. : tab.
    Poznámky4. vydání upravil Werner Heimann
    Dal.odpovědnost Heimann, Werner, 1912-1985 (Autor)
    Předmět.hesla potravinářská chemie
    Forma, žánr učebnice
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664:54 , (075)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.