Počet záznamů: 1
Základy cukrovarnictví
kniha
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957 - 314 s. : il. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Drachovská-Šimanová, Miroslava, - Autor
cukrovarnictví
učebnice vysokých školSignatura C 23.164/2 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Základy cukrovarnictví. 2. Díl, Výroba surového cukru a vedlejších produktů / M. Drachovská-Šimanová ... [et al.] Část názvu Výroba surového cukru a vedlejších produktů Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957 (Práce) Fyz.popis 314 s. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000726240 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky Opr.. 1750 výt.. Pozn. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Drachovská-Šimanová, Miroslava, 1918-1961 (Autor)
Předmět.hesla cukrovarnictví Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 664.1 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1