Počet záznamů: 1
Základy cukrovarnictví
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1967 - 479 s. : il., grafy, tab. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Bretschneider, Rudolf, - Autor
cukrovarnictví technologie
učebnice vysokých školSignatura C 23.164/4 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Základy cukrovarnictví : IV. díl, Výroba rafinovaného cukru / Rudolf Bretschneider ... [et al.] Část názvu Výroba rafinovaného cukru Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1967 (Mír 1) Fyz.popis 479 s. : il., grafy, tab. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000422366 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 1700 výt.. 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Autor)
Předmět.hesla cukrovarnictví * technologie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 001.126-029:6 , 664.1 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Na rozdíl od předchozích svazků věnují autoři mimořádnou pozornost i některým teoretickým otázkám. Zabývají se chemií a fyzikální chemií při rafinaci cukru, výrobou rafinovaného cukru, rafinaci třtinové suroviny, rafinérskými výrobními výpočty a vodním hospodářstvím v rafinerii. Aplikují mezinárodní cukrovarnickou symboliku a navazují na naše vlastní tradice. Výrobou rafinovaného cukru je uzavřena čtyřsvazková práce o cukrovarnické technologii. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1