Počet záznamů: 1
Fabešová, Iveta, 1984- - Autor
1. vyd. - V Praze : CookBook, 2010 - 158 s. : barev. il., portréty ; 25 cm
ISBN 978-80-903944-9-0
dezerty moučníky francouzská jídla
kuchařské receptySignatura C 395.528 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Údaje o názvu Iveta & sladká Francie : nejlepší francouzské dezerty, které zvládnete i vy / [Iveta Fabešová] Variantní názvy Iveta a sladká Francie Záhlaví-jméno Fabešová, Iveta, 1984- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje V Praze : CookBook, 2010 Fyz.popis 158 s. : barev. il., portréty ; 25 cm ISBN 978-80-903944-9-0 Číslo nár. bibl. cnb002155606 Poznámky Souběžné francouzské názvy receptů Předmět.hesla dezerty * moučníky * francouzská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.85 , 641.568(44) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Dělat dobrou gastronomii bez lásky a otevřeného srdce jednoduše nejde. Normální strávník to zkrátka a dobře pozná. Většina lidí v této zemi se domnívá, že vařit a péct profesionálně může jen ten, kdo vystudoval na kuchaře, má to tedy státem dovolené, ofi ciálně potvrzené. Jen proto, aby pár puritánů nemohlo říkat, jak je možné, že ten vaří tady a ten vydává knihu o vaření a ten povídá o vaření a nemá na to ani školu. Já si to jednoduše nemyslím. Z praxe vím o mnoha lidech u nás i ve světě, kteří ten vstupní glejt (nebo povolení) do gastronomie nemají nebo si dodělali papíry s razítkem „pozor, umím vařit“ o mnoho let později. Ostatně o dobré restauraci nerozhoduje výuční list, ale to, jestli se do ní hosté vracejí nebo jestli je plná. Tvrdím, že jeden amatér s velkým srdcem pro věc zmůže více než deset znuděných vyučených profesionálů. V gastronomii to platí obzvlášť. Iveta je toho dobrým příkladem. Vzdělaná mladá dáma s fenomenálním nadšením pro gastronomii, pečení a cukrařinu především. Jsem přesvědčen, že našla své místo na slunci. Minimálně tato kniha laskavého čtenáře jednoduše přesvědčí o pravosti mých slov. V této zemi kvalitních cukrářů ubývá. Myslím si, že velmi brzy jejich řady rozšíří cukrářka s velkým srdcem, smyslem pro detail a s pokorou, která je v gastronomii tolik potřebná. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1