Počet záznamů: 1
Přehled pekařství
kniha
Matějovský, Karel - Autor
1. vyd. - Praha : Práce, 1955 - 148 s. : il. ; 8°
Knižnice Odborového svazu zaměstnanců v potravinářském průmyslu ;Signatura C 21.304/1 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Přehled pekařství. Díl 1, Suroviny / Karel Matějovský ; předml. Josef Duchek Část názvu Suroviny Záhlaví-jméno Matějovský, Karel (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Práce, 1955 Fyz.popis 148 s. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000720114 Edice Knižnice Odborového svazu zaměstnanců v potravinářském průmyslu ; 5 Poznámky Obsahuje rejstřík. 2250 výt.. Pozn.. Slovníček cizích výrazů MDT 40CNB Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY První svazek příručky pojednává o obilovinách a o mlýnském zpracování obilí a zabývá se moukou z hlediska chemického složení. Probírá jednotlivé pekařské suroviny, věnuje pozornost skladování mouky a poučuje o významu analytických hodnot, které jsou výsledkem různých metod pro výzkum vlastností mouky.Načítání…
Počet záznamů: 1