Počet záznamů: 1
Odborná nauka pro řezníky a uzenáře
Tašl, Josef - Autor
Vydání obou knih 3. - 176 stran : ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm
ISBN 978-80-86659-58-9
Tašl, Josef. Tašl, Josef.
řeznictví uzenářství potravinářská technologie porážka zvířat zpracování živočišných produktů zpracování masa masné výrobky uzeniny
učebnice středních škol kuchařské receptySignatura C 388.627 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Údaje o názvu Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář / Josef Tašl Záhlaví-jméno Tašl, Josef (Autor) Údaje o vydání Vydání obou knih 3. Nakladatel Tábor : OSSIS, 2019 Fyz.popis 176 stran : ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm ISBN 978-80-86659-58-9 Číslo nár. bibl. cnb003092203 Poznámky Obsahuje rejstřík Poznámka Reprint Receptáře včetně vlastní titulní stránky: Veselí n. Mor., vlastním nákladem - vytiskl Frant. Tomeček v Bzenci Dal.odpovědnost Tašl, Josef. Odborná nauka pro řezníky a uzenáře
Tašl, Josef. Receptář
Předmět.hesla řeznictví * uzenářství * potravinářská technologie * porážka zvířat * zpracování živočišných produktů * zpracování masa * masné výrobky * uzeniny Forma, žánr učebnice středních škol * kuchařské recepty Konspekt 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.5 , 637.523 , 663/664 , 637.513 , 637.03 , 637.5.03 , 637.5+664.91/.95 , (075.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1