Počet záznamů: 1
České švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni
Bláhová, Amalie - Autor
3., rozmn. vyd. - Praha : A. Neubert, 1922 - 80 s. ; 8°
Knihovna českých hospodyněk a dívek ;
švestky konzervování potravin zmrazování potravin
příručkySignatura C 20.274 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu České švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni : pokyny a návody pro naše hospodyňky, jak by nejvhodněji měly zužitkovati švestkovou úrodu ... / upravila Amalie Bláhová Záhlaví-jméno Bláhová, Amalie (Autor) Údaje o vydání 3., rozmn. vyd. Vyd.údaje Praha : A. Neubert, 1922 Fyz.popis 80 s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000589485 Edice Knihovna českých hospodyněk a dívek Předmět.hesla švestky * konzervování potravin * zmrazování potravin Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4:664.8.037.5 , 641.4 , 641.55:634.22 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1