Počet záznamů: 1  

Pekařská mikrobiologie a biochemie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pokorný, Vladimír, 1893-1961 - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1956 - 163 s. : il. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     pekařství  potravinářská mikrobiologie  potravinářská biochemie
     příručky
    SignaturaC 17.156
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 17.156   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPekařská mikrobiologie a biochemie / Vladimír Pokorný ; [předmluva Alois Kouba]
    Záhlaví-jméno Pokorný, Vladimír, 1893-1961 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1956 (Práce)
    Fyz.popis163 s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000722895
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky1700 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno pracovníkům v laboratořích, mistrům, ved. technické kontroly, inspektorům jakosti, učeb. pomůcka pro prům. školy
    Předmět.hesla pekařství * potravinářská mikrobiologie * potravinářská biochemie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT (035) , 664.6 , 579.67 , 663/664:577.1 , (085:035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Kniha je první českou příručkou pro pekařské odborníky, jak ji požaduje výstavba pekařského průmyslu z malých řemeslných pekáren. Pojednává o mikroorganismech v pekařské výrobě, o biochemii kvašení, o činnosti mikroorganismů z technologickeho hlediska, o provozní kontrole a zkušebních metodách. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.