Počet záznamů: 1
Pekařská mikrobiologie a biochemie
Pokorný, Vladimír, 1893-1961 - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL, 1956 - 163 s. : il. ; 8°
Řada potravinářské literatury
pekařství potravinářská mikrobiologie potravinářská biochemie
příručkySignatura C 17.156 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Pekařská mikrobiologie a biochemie / Vladimír Pokorný ; [předmluva Alois Kouba] Záhlaví-jméno Pokorný, Vladimír, 1893-1961 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1956 (Práce) Fyz.popis 163 s. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000722895 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky 1700 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy Poznámky k uživatelskému určení Určeno pracovníkům v laboratořích, mistrům, ved. technické kontroly, inspektorům jakosti, učeb. pomůcka pro prům. školy Předmět.hesla pekařství * potravinářská mikrobiologie * potravinářská biochemie Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT (035) , 664.6 , 579.67 , 663/664:577.1 , (085:035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Kniha je první českou příručkou pro pekařské odborníky, jak ji požaduje výstavba pekařského průmyslu z malých řemeslných pekáren. Pojednává o mikroorganismech v pekařské výrobě, o biochemii kvašení, o činnosti mikroorganismů z technologickeho hlediska, o provozní kontrole a zkušebních metodách. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1