Počet záznamů: 1
Frej, David, 1965- - Autor
149 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-7281-555-5
Weinerová, Kateřina, - Autor
dietní jídla střevní mikroflóra racionální výživa
kuchařské receptySignatura C 394.339 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Title statement Kuchařka pro zdravé střevo : imunita začíná ve střevech / David Frej, Kateřina Weinerová Main entry-name Frej, David, 1965- (Author) Publication Praha : Eminent, 2020 Phys.des. 149 stran : barevné ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-7281-555-5 National bibl. num. cnb003232004 Note Pod názvem: Houby, probiotika, prebiotika : 112 receptů pro ozdravení mikroflóry Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Another responsib. Weinerová, Kateřina, 1967- (Author)
Subj. Headings dietní jídla * střevní mikroflóra * racionální výživa Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56 , [612.33+612.36]:579 , 613.2 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Document kind BOOKS Tato publikace obsahuje recepty na snídaně, svačiny, polévky i hlavní jídla, zajímavou část tvoří saláty a dezerty. Ukazuje, jak připravit jídla s houbami různými způsoby zpracování, které v nich aktivují zdraví prospěšné látky. Hlavní část knihy je věnována probiotikům, prospěšným bakteriím v našich střevech, a jejich zdrojům, kvašeným mléčným a sójovým výrobkům, mořským řasám, zelenině a nápojům. V oddílu věnovaném prebiotikům, jež stimulují růst těchto bakterií, najdete recepty na zpracování luštěnin, obilovin, semínek, zeleniny a ovoce. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1