Počet záznamů: 1  

Kuchařka pro zdravé střevo

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Frej, David, 1965- - Autor
    149 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7281-555-5
      Weinerová, Kateřina, - Autor
     dietní jídla  střevní mikroflóra  racionální výživa
     kuchařské recepty
    SignaturaC 394.339
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Kuchařka pro zdravé střevo
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 04.09.2024)C 394.339   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 06.09.2024)C 394.339 a   

    Title statementKuchařka pro zdravé střevo : imunita začíná ve střevech / David Frej, Kateřina Weinerová
    Main entry-name Frej, David, 1965- (Author)
    PublicationPraha : Eminent, 2020
    Phys.des.149 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7281-555-5
    National bibl. num.cnb003232004
    NotePod názvem: Houby, probiotika, prebiotika : 112 receptů pro ozdravení mikroflóry
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Weinerová, Kateřina, 1967- (Author)
    Subj. Headings dietní jídla * střevní mikroflóra * racionální výživa
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56 , [612.33+612.36]:579 , 613.2 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Kuchařka pro zdravé střevo
    Tato publikace obsahuje recepty na snídaně, svačiny, polévky i hlavní jídla, zajímavou část tvoří saláty a dezerty. Ukazuje, jak připravit jídla s houbami různými způsoby zpracování, které v nich aktivují zdraví prospěšné látky. Hlavní část knihy je věnována probiotikům, prospěšným bakteriím v našich střevech, a jejich zdrojům, kvašeným mléčným a sójovým výrobkům, mořským řasám, zelenině a nápojům. V oddílu věnovaném prebiotikům, jež stimulují růst těchto bakterií, najdete recepty na zpracování luštěnin, obilovin, semínek, zeleniny a ovoce. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.