Počet záznamů: 1
Frej, David, 1965- - Autor
149 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-7281-555-5
Weinerová, Kateřina, - Autor
dietní jídla střevní mikroflóra racionální výživa
kuchařské receptySignatura C 394.339 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Údaje o názvu Kuchařka pro zdravé střevo : imunita začíná ve střevech / David Frej, Kateřina Weinerová Záhlaví-jméno Frej, David, 1965- (Autor) Nakladatel Praha : Eminent, 2020 Fyz.popis 149 stran : barevné ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-7281-555-5 Číslo nár. bibl. cnb003232004 Poznámky Pod názvem: Houby, probiotika, prebiotika : 112 receptů pro ozdravení mikroflóry Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Weinerová, Kateřina, 1967- (Autor)
Předmět.hesla dietní jídla * střevní mikroflóra * racionální výživa Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56 , [612.33+612.36]:579 , 613.2 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Druh dok. KNIHY Tato publikace obsahuje recepty na snídaně, svačiny, polévky i hlavní jídla, zajímavou část tvoří saláty a dezerty. Ukazuje, jak připravit jídla s houbami různými způsoby zpracování, které v nich aktivují zdraví prospěšné látky. Hlavní část knihy je věnována probiotikům, prospěšným bakteriím v našich střevech, a jejich zdrojům, kvašeným mléčným a sójovým výrobkům, mořským řasám, zelenině a nápojům. V oddílu věnovaném prebiotikům, jež stimulují růst těchto bakterií, najdete recepty na zpracování luštěnin, obilovin, semínek, zeleniny a ovoce. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1