Počet záznamů: 1
Hromas, Michal, 1976- - Autor
Vydání první - 278 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-242-6774-6
Esence
vaření na otevřeném ohni jídla
kuchařské recepty příručkySignatura B 59.011 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Oheň a dým / Hugo Hromas Záhlaví-jméno Hromas, Michal, 1976- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Euromedia Group, 2020 Fyz.popis 278 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-242-6774-6 Kč 399,00 Číslo nár. bibl. cnb003220387 Edice Esence (Euromedia Group) Poznámky Obsahuje rejstříky Předmět.hesla vaření na otevřeném ohni * jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.53:683.93 , 641.55 , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami. Ve své první autorské kuchařce Oheň a dým seznámí čtenáře s taji kolem zakládání ohně, s jednotlivými technikami vaření na ohni, s vybavením, které používá, a které láskyplně nazývá „můj plechovej cirkus“. Na ohni připravuje nejen pořádné kusy masa, ale také vynikající zeleninové pokrmy, peče chleba a dokonce i dezerty. Vaření na venkovním ohni je nejnovějším trendem světové gastronomie a Michal Hromas patří mezi přední mistry tohoto stylu. Velká, krásná, graficky originální kuchařka, ze které od první stránky sálá oheň a stoupá kouř, patří i do kategorie „coffee table“ kuchařek, tedy kuchařek, ze kterých budete nejen vařit, ale také si v nich číst a s potěšením si je prohlížet. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1