Počet záznamů: 1  

Akvaristická technika od A do Z


  1.  Krček, Karel, 1938- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1972 - 119 s. : il. ; 20 cm
    Polytechnická knižnice. Ř. 3, Udělejte si sami ; Řada elektrotechnické literatury
                 
    instalace
    Akvaristická technika od A do Z
    Údaje o názvuAkvaristická technika od A do Z / Karel Krček
    Záhlaví-jméno Krček, Karel, 1938- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1972
    Fyz.popis119 s. : il. ; 20 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000136594
    Edice Polytechnická knižnice. III. řada, Udělejte si sami ; 46
    Řada elektrotechnické literatury
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyNa obálce též nakl. Práce, v prelimináriích uvedeny Společnost pro šíření politických, vědeckých a kulturních znalostí a Česká vědeckotechnická společnost. 20200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Československá společnost pro šíření politických a vědeckých znalostí
    Česká vědeckotechnická společnost
    Předmět.heslainstalace
    Předmět.hesla akvaristika * akvária * technika * zařízení * osvětlení * vytápění * filtrace
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 639.93(024)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Akvaristická technika od A do Z
    Autor se zaměřil na důležitou, ale v odborné akvaristické literatuře většinou zanedbávanou otázku - jak vytvořit pro ryby vhodné životní prostředí. V populárně psané příručce pojednává o vhodných nádržích a stojanech, vytápěnía vzduchovacím zařízení pro akvária. Uvádí rovněž základní poznatky o tvrdosti a kyselosti vody, o filtraci, čerpadlech, vlivu ozónu a jeho získávání. Připojuje také návrhy a rozvody elektrické instalace a začlenění akvária dobytového interiéru. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.