Počet záznamů: 1  

Tolerance a přídavky na mechanické obrábění


  1.  Konečný, František, 1913-1983 - Autor
    1. vyd. - Praha : Průmyslové vydavatelství, 1950 - 169, [1] s. ; 8°
    Knižnice kovoprůmyslu. Ř. A ;
    Tolerance a přídavky na mechanické obrábění
    Údaje o názvuTolerance a přídavky na mechanické obrábění / František Konečný ; Red.: František Glanc ; Techn. red.: Vlasta Kovářová
    Záhlaví-jméno Konečný, František, 1913-1983 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Průmyslové vydavatelství, 1950 (Středoč. tisk., n.p., záv. 20)
    Fyz.popis169, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000678133
    Edice Knižnice kovoprůmyslu (Průmyslové vydavatelství). Řada A ; 10
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Interní pozn.NEZPRACOVANÝ FOND C 1.411
    PoznámkyRejstřík. 5000 výt.. Ilustrováno. Přehled literatury. Seznam obrázků a tabulek
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Tolerance a přídavky na mechanické obrábění
    Kniha je určena především technologům, postupářůn, kalkulantům a provoznímu techn. personálu, ale může sloužit též jako prakt. příručka a učeb. pomůcka studentům vys. techn. a vyš. průmysl. škol. Je zdevyloženamethodikavýpočtuoperač. přídavků a operač. rozměrů, vypracovaná I.B. Plotkinem. Jsou zde uvedeny zpracované údaje ve formě tabulek operač. přídavků a tolerancí i jiný materiál o obrábění růz. povrchů na kovoobráb. strojích. V1.části jsouvyloženazákl. theoret. pravidla všeob. charakteru, v 2. části jsou vyloženy výpočtové údaje a příklady methodiky, jakož i použití při obrábění jednotl. povrchů, 3. část přináší tabulky operač. přídavků a tolerancí prozákl.povrchy aoperaceobrábění řezáním, jež jsou zpracovány na zákl. methodiky výpočtu, vyložené v 1. části knihy, a to tak, že uvedeného materiálu lze prakticky použíti v libovolném kovoobráběcím odvětví nezávisle na typu acharakteruvýroby. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.