Počet záznamů: 1
Konservace potravin v domácnosti
Havelková, Marie - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL, 1957 - 110, [2] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Fialová, Juliana Anna, - Autor
kuchařské recepty
příručkyÚdaje o názvu Konservace potravin v domácnosti / [Autoři:] Marie Havelková, Juliana A. Fialová ; Předmluva: Václav Kác ; Fot.: B. Storová Záhlaví-jméno Havelková, Marie (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1957 (Brno : Brněn. knihtisk., z.z.) Fyz.popis 110, [2] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000725930 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky 30350 výt.. S il. Dal.odpovědnost Fialová, Juliana Anna, 1902-1981 (Autor)
Předmět.hesla ovoce * zelenina * maso * konzervace * domácí hospodářství * kuchařské recepty Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Praktická příručka pro konzervování potravin v domácnosti, zejména těch, které podléhají nejvíce zkáze (ovoce, zelenina, maso). Autorka uvádí různé způsoby sterilizace, poučuje o správném výběru a přípravě potravin, popisuje i všechny chyby a závady, které mohou nastat při domácím konzervování. Knížku doplňuje mnoho názorných obrázků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1