Počet záznamů: 1  

Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gajdušková, Alena Anežka, 1971- - Autor
    170 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7272-542-7
    Sporáček
     kváskové pečivo  chléb  těsta  pečivo
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 396.049
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 396.049   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 396.049 P   

    Údaje o názvuPečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta / Alena Anežka Gajdušková
    Záhlaví-jméno Gajdušková, Alena Anežka, 1971- (Autor)
    NakladatelV Praze ; a Podlesí : Dauphin, 2020
    Fyz.popis170 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7272-542-7 Kč 248.00
    Číslo nár. bibl.cnb003216997
    Edice Sporáček
    PoznámkySoupis receptů. Obsahuje rejstřík
    Volně navazuje na Domácnosti našich babiček. Gajdušková, Alena Anežka. I, Kuchyně, ošatka, spíž : mléko, vejce, zelenina, houby, obilí, luštěniny, brambory, mák, tak, jak je zpracovávaly, uchovávaly a dobrou vůli s nimi měly naše babičky
    Předmět.hesla kváskové pečivo * chléb * těsta * pečivo
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.85:[664.66:664.654.1] , 641.55:664.661/.664 , 664.653/.654 , 641.55:664.6 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Volně navazuje na Domácnosti našich babiček Gajdušková, Alena Anežka. I, Kuchyně, ošatka, spíž : mléko, vejce, zelenina, houby, obilí, luštěniny, brambory, mák, tak, jak je zpracovávaly, uchovávaly a dobrou vůli s nimi měly naše babičky
    Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta
    Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta jsou výborem i volným pokračováním dvoudílných Domácností našich babiček. Alena Gajdušková vychází z historických kuchařských knih, dobových živnostenských receptářů, odborných publikací i archivu rodinných, ručně psaných receptů z konce 19. a první poloviny 20. století ale především - sama vše odzkouší, uhněte, upeče. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.