Počet záznamů: 1
Farrimond, Stuart - Autor
První české vydání - 256 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-7529-620-7
Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
kuchařství příprava jídel potraviny
příručkySignatura B 58.980 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Science of cooking. Česky Údaje o názvu Jak vaří šéfkuchaři / Stuart Farrimond Záhlaví-jméno Farrimond, Stuart (Autor) Údaje o vydání První české vydání Nakladatel Praha : Slovart, 2020 Fyz.popis 256 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-7529-620-7 Kč 599.00 Číslo nár. bibl. cnb003277738 Poznámky Z angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
Předmět.hesla kuchařství * příprava jídel * potraviny Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 641/642 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo ich napraviť... Len sa pýtajte, autor vám odpovie na viac ako 160 najčastejších otázok a vysvetlí pravidlá varenia na základe výsledkov najnovších výskumov. Vedecké poznatky pretavil do praktických odpovedí, ktoré sú napísané zrozumiteľne a prehľadne. Venuje sa mäsu, rybám a plodom mora, vajciam a mliečnym výrobkom, ryži, obilninám a cestovinám, zelenine, ovociu, orechom a semenám, bylinkám, koreniu, oleju, pečeniu a dezertom... Keď vďaka knihe pochopíte s pomocou knihy isté zákonitosti, budete variť ako šéfkuchári! Máte jedinečnú možnosť posunúť svoje kuchárske umenie na vyššiu úroveň a zmeniť svoj spôsob varenia, pretože verte-neverte, zvyky sú často jednoducho zafixované omyly. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1