Počet záznamů: 1
Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie
Mikyška, Alexandr - Autor
36 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 30 cm
ISBN 978-80-86576-71-8
Certifikovaná metodika
pivo pivovarnictví polyfenoly
certifikované metodikySignatura B 58.984 Umístění 663.4 - Pivovarnictví Údaje o názvu Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie / Alexandr Mikyška Záhlaví-jméno Mikyška, Alexandr (Autor) Nakladatel [Praha] : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 2020 Fyz.popis 36 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 30 cm ISBN 978-80-86576-71-8 Číslo nár. bibl. cnb003259729 Edice/vedl.záhl. Výzkumný ústav pivovarský a sladařský. Metodika Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Předmět.hesla pivo * pivovarnictví * polyfenoly Forma, žánr certifikované metodiky Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.4 , 547.565 , (083.744) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 663.4 - Pivovarnictví Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1