Počet záznamů: 1
Nosrat, Samin, 1979- - Autor
Vydání první - 469 stran : ilustrace ; 29 cm
ISBN 978-80-7335-644-6
MacNaughton, Wendy, - Ilustrátor Pollan, Michael, - Autor úvodu atd. Slavíková Hesounová, Alžběta - Překladatel Hesounová, Vlasta, - Překladatel
jídla gastronomie
příručky kuchařské receptySignatura B 59.058 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Salt, fat, acid, heat. Česky Údaje o názvu Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit / napsala Samin Nosratová ; a ilustrovala Wendy MacNaughtonová ; předmluva Michael Pollan Záhlaví-jméno Nosrat, Samin, 1979- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Voznice : Leda, 2020 Fyz.popis 469 stran : ilustrace ; 29 cm ISBN 978-80-7335-644-6 Číslo nár. bibl. cnb003302760 Poznámky Přeloženo z angličtiny Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost MacNaughton, Wendy, 1977- (Ilustrátor)
Pollan, Michael, 1955- (Autor úvodu atd.)
Slavíková Hesounová, Alžběta (Překladatel)
Hesounová, Vlasta, 1945- (Překladatel)
Předmět.hesla jídla * gastronomie Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 641/642 , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Zkušená kuchařka představuje čtyři prvky dobrého vaření - sůl, tuk, ocet, žár. Druhá část knihy obsahuje recepty rozdělené podle druhů jídel. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1